WEDSTRIJD Futsal Hasselt - ZVK Lommel-Wezel United  6 - 1  (3-0)

DATUM 09-01-2009  21:15

DOELPUNTEN 3’ Sababti 1-0, 16’ Papanicolaou 2-0, 17’ Willems 3-0, 20’ Idlaasri 3-1, 23’ Sababti 4-1, 26’ Willems 5-1, 34’ Zouggaghi 6-1

VERSLAG K-Kontrol LW United startte de wedstrijd net zoals ze hem beëindigde, tam en zwak. Na drie minuten traptte Sababti de 1-0 binnen en toen had Zougagi al eens op de paal geschoten. In de 16de minuut scoorde Papanicolaou de 2-0 binnen en een minuut later maakte Willems de 3-0.

Na de rust scoorde Idlaasri meteen de 3-1 maar verder kwam United nooit. In de 23ste minuut scoorde Sababti de 4-1 en drie minuten later maakte Willems de 5-1. In de 32ste minuut kreeg Idlaasri zijn tweede gele van de avond en dus rood. Zouggaghi legde met een man meer de 6-1 eindstand vast.